top of page

Yleiset ehdot

Yleiset Ehdot & Toimitusehdot

1. Omistus- ja alkuperäisoikeudet

1.1 Tämän verkkosivun omistaa

DanDion Oy / Globber Suomi

Viitahaperonkuja 3

20780 Kaarina

Y-tunnus: 3213254-2

1.3 Visuaaliset rajapinnat, grafiikat, muotoilut, tiedot, data, tuotteet ja kaikki muut elementit ovat ID DEVELOPMENT LIMITED: n tai DanDion Oy:n omaisuutta. Et voi käyttää sivulla olevia materiaaleja. ID DEVELOPMENT LIMITED omistaa oikeudet kaikkiin sivuilla oleviin materiaaleihin.

1.4 Tietyt nimet, logot ja muut materiaalit, jotka näkyvät sivuilla voivat muodostaa tuotemerkkejä, tuotenimiä ja logoja Globberista. Sinulla ei ole oikeutta käyttää mitään näistä merkeistä ilman ID DEVELOPMENT LIMITED:n kirjallista lupaa. Niiden omistus ja goodwill säilyy ID DEVELOPMENT LIMITED:llä.

 

2. Tilaaminen

2.1 Voit tilata tuotteen verkkokaupastamme www.globbersuomi.com

2.2 Tilausta tehdessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:                

a) asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero 

2.3 Asiakas hyväksyy jokaisella tilauksellaan olemassa olevat sopimus- ja toimitusehdot.

2.4 ID DEVELOPMENT LIMITED ja DanDion Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja oikeus käyttää rekisteriä on vain Kuluttajasuojalain puitteissa.

2.5 Rekisteröidyt asiakkaat voivat kirjautua sisään ja tilata vanhalla tunnuksellaan. Voit myös hankkia tuotteita ”Vierailijana”, jolloin sinun ei tarvitse luoda tunnuksia.

2.6 Viestintää tilauksista ja toimituksesta voidaan käydä sähköpostilla tai puhelimitse.

2.7 Kauppasopimus astuu voimaan kun asiakas on tehnyt tilauksen.

2.8 Pidätämme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä suurissa erissä.

2.9 DanDion Oy:n vastuu huonosta saatavuudesta, valtion rajoituksista, tuotteen tuontirajoituksista tai muista tuotteen ongelmista on aina rajoitettu kaupan purkuun ja ennalta maksetun rahan palautukseen.

2.10 Kaikki Globberin tuotteet myydään niin kuin ne ovat. Pidä huoli, että ymmärrät tuotteen ominaisuudet sivuiltamme.

2.11 Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen perustuen Kuluttajansuojalakiin, tuote tulee olla palautettuna 14 päivän sisällä tuotteen saannista. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Ennen palautusta asiakkaan tulee olla yhteydessä DanDion Oy:n asiakaspalveluun. Etämyyntilain mukaan DanDion Oy ei ole vastuussa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, vaan korvaa vain tuotteen hankintahinnan, ei postituskuluja.

2.12 Selkeissä tuotevirhetapauksissa DanDion Oy korvaa asiakkaalle uuden tuotteen tilalle ja vastaa palautuksesta aiheutuvista postituskuluista. Palautus tulee tehdä mahdollisimman nopeasti, kun tuotteen virhe on havaittu. Tuotevirhetapauksissa on aina oltava yhteydessä DanDion Oy:n asiakaspalveluun.

2.13 DanDion Oy ei ole vastuussa jälleenmyyjien toiminnasta.

2.14 DanDion Oy varaa oikeuden valita asiakkaansa.

2.16 Sivusto ja sen kaikki materiaalit ja sisältö on esitetty ”siinä kunnossa kuin on” ja ”saatavissa oleva” periaatteella, ilman takuuta tai ehtoja. Mikään neuvo tai tieto, joka verkkosivuilta ja sen materiaaleista on saatu, ei aiheuta mitään velvollisuuksia DanDion Oy tai ID DEVELOPMENT LIMITE: tä kohtaan.

 

3. Hinnat

3.1 Hinnat sisältävät arvolisäveron, mutta eivät postituskuluja.

3.2 Postituskulut määräytyvät toimituksen määränpään mukaan, sekä tilauksen painon ja koon mukaan

 

4. Maksaminen

4.1. Kaikki verkkokaupassa tehdyt kuluttaja- ja yritysmaksut suoritetaan Stripe maksuvälityspalvelun kautta. 

4.2. Vastuunalaisuus

DanDion Oy toimii yksinään tuotteiden ja palveluiden myyjänä ja toimittaa tuotteet ostajalle. DanDion Oy on yksinään vastuussa mahdollisten reklamaatioiden hoidosta.

 

5. Toimitus

5.1 DanDion Oy:n käsittelyaika tilauksille on keskimäärin 1–7 työpäivää, ellei toisin ole ilmoitettu. Normaali postitusaika tuotteille on 1–10 päivää. DanDion Oy pyrkii ilmoittamaan kuluttajalle, mikäli käsittelyaika on pidempi kuin 7 päivää. Suurilla tilauksilla saattaa olla pidempi käsittelyaika. Myös ennakkotilattujen tuotteiden toimitusaika saattaa olla pidempi.

5.2 DanDion Oy on vastuussa tuotteiden vaurioitumisesta tai katoamisesta matkalla asiakkaalle. Palautustapauksissa asiakas tai kuljetusyhtiö on vastuussa tuotteen vaurioitumisesta tai häviämisestä matkalla DanDion Oy:lle.

5.3 Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on vaurioitunut, tulee hänen tehdä siitä ilmoitus kuljetusliikkeelle ja DanDion Oy:lle ilman viivästyksiä. Mikäli tuote on vaurioitunut ennen sen postittamista, tulee sen käydä ilmi kuljetusliikkeen rahtikirjasta.

 

6. Palautus

6.1 Etämyyntilain mukaan palautuksesta on aina ilmoitettava ja palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä. Tuotteen noudosta lähtien asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien tuotteen noutopäivä). Asiakas on velvoitettu todistamaan tuotteen noutopäivän kuitin tai rahtikirjan avulla.

6.2 Ennen palautusta asiakkaan tulee olla yhteydessä DanDion Oy:n asiakaspalveluun ja saada palautusvahvistus ennen tuotteet postittamista.

6.3 Palautusoikeus on vain uusilla, käyttämättömillä tuotteilla. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa.

6.4 Asiakas on vastuussa Kuluttajansuojalain puitteissa tehtyjen palautuksien postituskuluista. Tuotevirhetapauksissa DanDion Oy on velvollinen korvaamaan tuotteen palautuksesta aiheutuvat postituskulut sekä korvaamaan uuden tuotteen viallisen tilalle.

6.5 Hyväksyttävän tuotepalautuksen tunnusmerkit:

a) Tuote on pakattu hyvin sen alkuperäiseen pakkaukseen ilman merkkejä tuotteen käytöstä.

b) Mukana on kuitti tuotteen hankinnasta

c) Palautus on tehty korkeintaan 14 päivän sisällä tuotteen noudosta Palautuslomake

d) Tuotteen palautuksesta on oltu yhteydessä DanDion Oy:n asiakaspalveluun: globbersuomi@dandion.fi

6.6 Puutteelliset palautukset lähetetään takaisin asiakkaan kustannuksella.

6.7 DanDion Oy ei ota vastaan maksamattomia postilähetyksiä. Palautukset ja takuutoimitukset tulee tehdä suoraan DanDion Oy:lle.

6.8 Asiakas on vastuussa tuotteen pakkaamisesta palautustapauksissa. Tuotteen tulee olla pakattu niin, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. DanDion Oy ei vastaanota kuljetuksessa vaurioituneita palautuksia, mikäli vaurio on aiheutunut puutteellisesta pakkaamisesta.

6.9 Puutteellisesti pakatut tai virheellisesti toimitetut tuotteet palautetaan asiakkaalle asiakkaan kustannuksella.

6.10 DanDion Oy ei korvaa tuotteita, jotka on palautettu tuotevirheen vuoksi tapauksissa, joissa tuote on virheetön tai se on ylittänyt takuu- tai palautusajan.

6.11 Palautetun tuotteen saavuttua DanDion Oy:n varastolle se tarkistetaan. Tuotteen ollessa virheetön palautamme täyden ostohinnan. Postituskuluja emme korvaa. 

 

7. Takuu

7.1 Kaikilla Globber tuotteilla on kahden vuoden tehdastakuu ostohetkestä. Kuluvat osat, kuten renkaat, laakerit, laudan ja kahvojen pinnoitteet sekä 2-pyöräisen potkulaudan takajarru, eivät kuulu takuun piiriin. Kuluvia osia voi ostaa lisävarusteena verkkokaupastamme. 

7.2 DanDion Oy:llä on vastuu korjata tai korvata takuuaikana hajonnut tuote. Korvaustapauksissa asiakas saa uuden tuotteen vaurioituneen tilalle.

7.3 Kaikki takuuna palautetut tuotteet testataan. Takuu pätee vain, mikäli tuotetta on käytetty sen ohjeiden mukaisesti. DanDion Oy on vapautettu takuusta, mikäli käy ilmi, että tuotetta on käytetty sen ohjeiden vastaisesti.

7.4 Takuu ei korvaa tuotteen epäasiallista käyttöä. Asiakkaan tekemät korjaukset tai muutokset tuotteeseen katkaisevat takuun välittömästi.

7.5 Jos tuote on vaurioitunut johtuen kohdasta 7.3 tai 7.4, tuote palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta laskutetaan sekä postitus- että käsittelykulut.

7.6 Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee ilmoittaa DanDion Oy:lle tuotteen virheestä mahdollisimman nopeasti virheen huomattuaan.

7.7 Tuotteen huollon voi tehdä vain DanDion Oy ja sen valtuuttama kolmas osapuoli, ellei toisin ole sovittu.

bottom of page