top of page

GLOBBER

Globberin perusti vuonna 2014 joukko potkulautailun pitkänlinjan ammattilaisia, joilla oli yli 20 vuoden kokemus alalta. Tuotteiden innovatiivinen suunnittelu johti nopeasti kansainväliseen menestykseen ja Globberin nousuun alan merkittävimpien brändien joukkoon. Lasten, nuorten ja aikuisten Globber potkulautoja ja sähköpotkulautoja myydään nykyään lähes sadassa maassa ja yksi Globber potkulauta myydään joka 30 sekunti!*

 

Globber on saanut tunnustusta sen uraauurtavista, patentoiduista ja korkealaatuisista potkulaudoistaan, tasapainopyöristään ja kolmipyöristään.

 

Meiltä löydät tuotteen jokaiselle perheenjäsenelle!

koko perhe.jpg

GLOBBER SUOMI

Globber Suomen taustalta löytyy Kaarinalainen perheyritys nimeltä DanDion Oy, joka toimii yksinoikeudella Suomen virallisena maahantuojana. Kahden pienen pojan vanhemmat innostuivat Globberista nähtyään kesän 2020 ulkomaanmatkalla vanhempien työntävän lapsiaan upeissa ”vekottimissa.” Tuo ”vekotin” paljastui myöhemmin Globber Go Up istuttavaksi potkulaudaksi. Kyseinen tuote päätettiin hankkia perheen kuopukselle syntymäpäivälahjaksi. Tuotteeseen rakastui niin syntymäpäiväsankari, vanhemmat kuin ventovieraat vastaantulijat. Ajatus alkoi kirkastua – näitä tuotteita pitäisi saada Suomen markkinoille! Kesällä 2021 ajatus oli muuttunut todellisuudeksi ja Globber Suomi aloitti toimintansa. Samana vuonna järjestettiin myös ensimmäinen ilmainen koko perheen tapahtuma Globber Lasten Karkelot. 

 

Oletko kiinnostunut Globber tuotteiden jälleenmyynistä tai yhteistyöstä? 
Ole meihin yhteydessä globbersuomi@dandion.fi

Jeanette ja Kaitsu.jpg
Award-Logos-Banner_2021Feb.jpg
Sustainability
ULTIMUM äiti ja poika.jpg

Ihastu palkittuun Globber brändiin!

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme!
Ole yhteydessä:

globbersuomi@dandion.fi

Palkittu brändi

Globber on voittanut lukuisia palkintoja ympäri maailmaa ja innovoi jatkuvasti uusia tuotteita!

Laatu ja turvallisuus

Tuotteet suunnitellaan laadukkaista materiaaleista turvallisuus edellä.

Tyylistä tinkimättä

Globberin tuotteet ihastuttavat missä ikinä liikutkin ja saatkin varautua uteliaisiin katseisiin!

bottom of page